2021 metų Lietuvos atviras jaunučių U-15 dziudo čempionatas

2021-02-27 d., Kėdainių miesto arenoje, vyko 2021 metų Lietuvos atviras jaunučių U-15 dziudo čempionatas (aukšto meistriškumo).

Šiose olimpinės sporto šakos varžybose pasižymėjo ir mūsų miesto Tauragės sporto centro, bei dziudo ir sambo sporto klubo ,,Herkus” auklėtiniai. V. Bliavaitė (12 m.) svorio kategorijoje 36 kg tapo Lietuvos čempione. A. Šlefendoraitė (13 m.) (48 kg) po atkaklių kovų tapo 3 vietos nugalėtoja. A. Šlefendoras (13 m.)(50 kg) bendroje kovų įskaitoje buvo penktoje vietoje. Čempionato prizininkai buvo apdovanoti medaliais ir taurėmis.

Tauragiškių pasirodymai Lietuvos jaunių ir jaunimo sambo čempionate

2021-03-21 d., Šiauliuose vyko Lietuvos jaunių (2003-2004 m.) ir jaunimo (2001-2002 m.) sambo čempionatai (aukšto meistriškumo).

Mūsų kraštui atstovavo septyni Tauragės sporto centro auklėtiniai. Jaunių čempionate A. Barškietis (16 metų amžiaus) svorio kategorijoje 98 kg užėmė garbingą 3 vietą.

Jaunimo čempionate aštuoniolikmečiai J. Bumblauskas  ir D. Dulaitis kovose (79 kg svorio kat.,) taip pat abu tapo 3 vietos nugalėtojais. E. Gerlikas (17 metų) svorio kat., 88 kg, po atkaklių kovų tapo 2 vietos prizininku. J. Blankaitė (18 metų) svorio kategorijoje iki 59 kg užėmė 3 vietą.

1,2 proc. parama Tauragės sporto centrui

Kviečiame Tauragės sporto centrui skirti dalį savo jau sumokėto gyventojų pajamų mokesčio (GPM). Surinktos lėšos bus naudojamos ugdymo kokybei gerinti (inventoriui, aprangoms įsigyti, aplinkos kokybės gerinimui ir kt.).

Jūs galite skirti 1,2 proc. pajamų mokesčio už einamuosius ir keturis vėlesnius mokestinius laikotarpius, t. y. iki pat 2024 m. imtinai (penkerių metų mokestinis laikotarpis).

Pildant (FR0512 v.4) formą reikalingi duomenys:
E1 laukelis „Gavėjo tipas“ – 2
E2 laukelis „Paramos gavėjo identifikacinis numeris (kodas)“ – 188720931
E3 laukelis „Mokesčio dalies paskirtis“ – Tauragės sporto centras
E4 laukelis „Mokesčio dalies dydis“ – iki 1,20

Formą pildyti galima popierinę, pridedant asmens dokumento kopiją, išsiunčiant adresu: VMI prie FM Mokestinių prievolių departamento Dokumentų tvarkymo ir archyvavimo skyrių Neravų g. 8, LT66257 Druskininkai.
Elektroniniu būdu VMI tinklapyje arba tiesiogiai VMI iki 2020-07-01.

Pagarbiai, Tauragės sporto centro kolektyvas.

Mantė Butkutė DANO POZNIAKO jaunimo bokso turnyro vicečempionė!

Mantė Butkutė XVI-tojo tarptautinio DANO POZNIAKO jaunimo bokso turnyro svorio kategorijoje iki 69 kg vicečempionė!
Olimpiniam Lietuvos čempionui D. Pozniakui atminti skirtas tarptautinis jaunimo bokso turnyras yra įtrauktas į tarptautinės mėgėjų bokso asociacijos (AIBA) kalendorių, todėl šiame turnyre dalyvauja šalių jaunimo rinktinių atstovai.
Tai buvo paskutinis Tarptautinis turnyras pasiruošimui į pasaulio čempionatą, kuris vyks balandžio 10-24 d Lenkijoje, Kielce mieste.

Tauragės šachmatininkų pasirodymai

Trečioji mergaičių komandos vieta „Worldwide Girls U14w Team Battle“ šachmatų turnyre

Per du šimtus šachmatininkių iš viso pasaulio, iš viso 33 komandos, dalyvavo „Worldwide Girls U14w Team Battle“ šachmatų turnyre. Lietuvos komandai atstovavo Tauragės sporto centro moksleivė Vestina Bliavaitė. Komanda nustebino žiūrovus iškovodama trečiąją vietą, nors prieš turnyrą turėjo tik aštuntąjį reitingą.
Turnyre dalyvavo žaidėjos iš visų pasaulio kontinentų. Lietuvos komanda iki paskutinės minutės dėl prizinių vietų kovėsi su Filipinų, Pietų Afrikos Respublikos, Latvijos ir Anglijos komandomis ir iškovojo trečiąją prizinę vietą. Komandai atstovavo Karina Šer, Milda Alejūnaitė ir Ugnė Platbarzdytė iš Šiaulių, Beatričė Paknytė, Emilija Mačiokaitė ir Noja Saukalaitė iš Vilniaus, Laura Maurutytė ir Augustė Ovčinikova iš Vilkaviškio bei Vestina Bliavaitė iš Tauragės.

Antroji Neimanto Viliušio vieta Lietuvos online šachmatų čempionate

2021m. vasario 17 – 19 dienomis vykusiame online šachmatų čempionate, B14 grupėje puikiai pasirodė tauragiškis Neimantas Viliušus, iškovojęs antrąją vietą ir aplenkęs 27 kitus turnyro dalyvius.