Tauragės krepšinio diena 2019

Kaip jau tapo įprasta, Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną Tauragės krepšinio bendruomenė paminėjo sportiškai. Kovo 11 dieną į Bastilijos sporto kompleksą rinkosi būrys sportininkų ir palaikymo komandos. Jau tapo tradiciją, kad šią dieną Tauragėje švenčiama Tauragės krepšinio diena, kurios metu dėl Nepriklausomybės taurės susitinka dvi stipriausios ekipos, o žaidėjai taip pat varžosi įvairiuose konkursuose.

Šiemet šventė formato nekeitė, bet šiek tiek prasiplėtė. Pirmosios į kovą, dėl III vietos, stojo „Senvagės” ir „SC-2002” komandos. Geriau startavę „senvagiškiai” viduryje kėlinio sustojo, kas leido jauniesiems varžovams pasivyti ir net persverti rezultatą prieš antrąjį. Tuomet „Senvagė” suintensyvino gynybą, o patys gana sėkmingai puldami praktiškai per 10 minučių išsprendė rungtynių baigtį – „SM 2002” – „Senvagė” 58:75 (14:13 6:21 18:22 20:19).
Naudingiausi žaidėjai: K. Mikašauskas („SM 2002”) ir J. Lukoševičius („Senvagė”).

Read More

Lietuvos jaunimo ir vaikų sambo čempionatai

 2019 m. kovo 2 d., Šiauliuose vyko Lietuvos jaunimo (gim. 1999-2003 metais) ir vaikų (gim. 2007-2010 metais) sambo čempionatas. Renginyje dalyvavo sambo imtynininkai iš Jurbarko, Ukmergės, Palangos, Klaipėdos, Šiaulių m., Šialių rajono,  Vilniaus, Rokiškio, Telšių, Alytaus, Joniškio, Biržų ir kitų miestų. Iš Tauragės dalyvavo Tauragės sporto centro sambo imtynių būrelio sportininkai: L. Pielikis, A. Pocius, D. Dulaitis, E. Stasiulis,  J. Blankaitė, B. Žukauskas, S. Špiegytė, A. Šlefendoras, S. Stonytė, P. Gonšteinas, A. Šlefendoraitė A. Gagaitytė, V. Bliavaitė, M. Mikaitis. Vaikų čempionate sekėsi mergaitėms.

Read More